Labeler Printer Portabel Genggem

Labeler Printer Portabel Genggem-GOFAIR | Mesin Pangeusian, Mesin ngeusian Granule, Mesin coding Inkjet, Nyirian Laser, Mesin ngeusian cair, Mesin bungkusan bantal, Mesin ngeusian tekanan, Mesin bungkusan vakum, Mesin bungkusan vertikal, Mesin Nyirian, Mesin Pembungkus

Kualitas Printer Genggem Portabel – ngagaduhan layar rampa LCD warna 4.3 inci, tampilan gambarna jelas, sénsitip toél sareng akurat.
Kartrid Anu larut Cai – ogé tiasa nganggo Cartridge Ink Larutut Cai anu nyitak dina bahan anu nyerep cai.
Aplikasi lega – duanana nyerep cai sareng ampir permukaan keropos. Kayaning Woods, Clothes, Paper, Carton Box and Glass, Steel, Plastik, Aluminium Foil, Cable sareng Bahan sanésna. jsb.
Cartridge Pangleyur Gancang-Garingkeun – hadir nganggo Kortiks Tinta Gancang-Geringan High-Definition dina warna Hideung, Nyetak eusi Hapus kalayan Adhesion Kuat.


déskripsi:

  • Printer B2 ieu henteu ngadukung impor file atanapi ékspor. File tiasa diédit dina mémori lokal sareng simpen salaku padamelan. Tiasa DIY kelompok nyitak pikeun damel duaan (dugi ka 10 padamelan).
  • Upami kartrid tinta henteu dikenal ku printer anjeun. Mangga kontak pikeun ngagantian chip sareng bantosan.
  • Printer tiasa dianggo leres nalika ngecas, anjeun tiasa nganggo nganggo colokan kanggo jalur produksi.
  • Printer tiasa nyetak dina permukaan anu henteu rata, tapi kedah dianggo nganggo plate posis (disayogikeun) nalika diperyogikeun.
  • Printer tiasa nyetak gambar. Anggo USB anu disayogikeun pikeun nyelapkeun gambar kalayan sarat. (Format JPG atanapi PNG)

Labeler Printer Portabel Genggem-GOFAIR | Mesin Pangeusian, Mesin ngeusian Granule, Mesin coding Inkjet, Nyirian Laser, Mesin ngeusian cair, Mesin bungkusan bantal, Mesin ngeusian tekanan, Mesin bungkusan vakum, Mesin bungkusan vertikal, Mesin Nyirian, Mesin Pembungkus

Labeler Printer Portabel Genggem-GOFAIR | Mesin Pangeusian, Mesin ngeusian Granule, Mesin coding Inkjet, Nyirian Laser, Mesin ngeusian cair, Mesin bungkusan bantal, Mesin ngeusian tekanan, Mesin bungkusan vakum, Mesin bungkusan vertikal, Mesin Nyirian, Mesin Pembungkus

Printhead Inkjet termal 2.5
System operasi Linux
CPU Quard inti 1.4GHz
interface USB
basa Cina, Inggris, Arab
Jarak Jarak Kualitas pangsaéna kalayan 2-5mm
Resolusi citak 600dpi maksimum
Jangkungna Jangkungna 12.7mm maksimum
mangsi Tipe Dumasar cai / 42ml, Pelarut / 42ml
Warna Tinta Hideung, Bodas, Beureum, Biru, Koneng, Ijo, Teu katingali, UV
Nyitak Eusi Cina, Inggris, Nomer, Simbol, QR Code, Bar Code, Gambar, Tanggal, Counter, Data Variabel
Média Print Papan, karton, batu, pipa, kabel, logam, plastik, éléktronik, bagian otomotif
batre 2600mAh @ DC16.8V
nu ngaropea Asupan AC 100 ~ 240V; Kaluaran DC 16.8V / 2A
Bahan tina Printer Beusi sténless
ukuran 242 * 120 * 125mm (H * W * D)
beurat GW 1.12KG