Labeler Printer Portabel Genggem

Labeler Printer Portabel Genggem-GOFAIR | Filling Machine,Granule filling machine,Inkjet coding machine,Laser Marking,Liquid filling machine,Pillow packaging machine,Pressure filling machine,Vacuum packaging machine,Vertical packaging machine,Marking Machine,Packing Machine

Kualitas Printer Genggem Portabel – nduweni layar tutul LCD warna 4.3-inch, tampilan gambar bening, sensitif tutul lan akurat.
Cartridge Larut banyu – uga bisa nggunakake Cartridge Tinta Larut banyu sing dicithak ing bahan sing nyerep banyu.
Aplikasi Wide – bisa uga nyerep banyu lan meh kabeh permukaan keropos. Kayata Woods, Clothes, Paper, Carton Box and Glass, Steel, Plastik, Aluminium Foil, Kabel lan Bahan Liyane. lsp.
Cartridge Pelarut Pangatusan Cepet – dilengkapi Cartridge Tinta Cepet Pangatusan Cepet kanthi Ireng, Prints isi Clear kanthi Adhesion Kuat.


Keterangan:

  • Printer B2 iki ora ndhukung impor utawa ekspor file. File bisa diowahi ing memori lokal lan disimpen dadi proyek. Apa bisa nyithak kelompok DIY kanggo proyek kaping pindho (nganti 10 proyek).
  • Yen kartrid tinta ora dingerteni dening printer sampeyan. Hubungi panggantos chip lan pitulung.
  • Printer bisa digunakake kanthi bener nalika ngisi daya, sampeyan bisa nggunakake plug ing lini produksi.
  • Printer bisa dicithak ing permukaan sing ora rata, nanging kudu digunakake nganggo plate plate (kasedhiya) yen dibutuhake.
  • Printer bisa nyithak gambar. Gunakake USB sing kasedhiya kanggo masang gambar kanthi sarat. (Format JPG utawa PNG)

Labeler Printer Portabel Genggem-GOFAIR | Filling Machine,Granule filling machine,Inkjet coding machine,Laser Marking,Liquid filling machine,Pillow packaging machine,Pressure filling machine,Vacuum packaging machine,Vertical packaging machine,Marking Machine,Packing Machine

Labeler Printer Portabel Genggem-GOFAIR | Filling Machine,Granule filling machine,Inkjet coding machine,Laser Marking,Liquid filling machine,Pillow packaging machine,Pressure filling machine,Vacuum packaging machine,Vertical packaging machine,Marking Machine,Packing Machine

Printhead Inkjet termal 2.5
Sistem operasi Linux
CPU Quard inti 1.4GHz
Interface USB
Language Cina, Inggris, Arab
Jarak Print Kualitas paling apik kanthi 2-5mm
Resolusi print 600dpi maksimal
Dhuwur Print 12.7mm maksimal
Ink Koleksi Dhasar banyu / 42ml, Pelarut / 42ml
Werna mlebu Ireng, Putih, Abang, Biru, Kuning, Ijo, Katon, UV
Konten Cetak Cina, Inggris, Nomer, Simbol, QR Code, Bar Code, Gambar, Tanggal, Counters, Data Variabel
Media Cetak Papan, Karton, Watu, Pipa, Kabel, Logam, Plastik, Elektronik, Bagian Otomotif
baterei 2600mAh @ DC16.8V
adaptor Input AC 100 ~ 240V; Output DC 16.8V / 2A
Bahan Printer stainless steel
ukuran 242 * 120 * 125mm (H * W * D)
bobot GW 1.12KG